SJB Söker snickare 20170505

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 91 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi nu fler snickare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Vi söker snickare till Värmland och Dalsland

Vi förstärker vår organisation med fler snickare till byggservice. Vi söker dig som har några års erfarenhet det är meriterande om yrkesbevis finns. B-körkort är ett krav och vi lägger stor vikt vid dina personlliga egenskaper.  Du ska vara driven, ansvarstagande och självgående. Du måste ha god social förmåga. Placering i Åmål repektive Ed.


Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal.SJB präglas av en öppen kultur där lagsamarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Tobias Landström, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 01, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Henrik Jonsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 63, mobil: 076-837 37 08, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Sven Johansson Bygg AB är totalentreprenör för Dals-Eds Kommun för ombyggnaden av Hagaskolan - tillsammans skall vi skapa framtidens grundskola!
Färdigställt  augusti 2018

Hagaskolan

Sven Johansson Bygg AB är generalentreprenör för ombygganden av Dals Eds kommuns äldreboenden - Hagalid och Edsgärdet - tillsammans skapar vi förutsättningar för GEMENSKAP - DELAKTIGHET - TRIVSEL

Färdigställt  2019

Artikelbild Hagalid

 
Med engagemnag, stolthet och glädje skapar vi möjligheternas förskola - en förebild över generationer
 
I ett nyexploaterat område söder om motionsområdet Tavlan, nära skog och sjö bygger Sven Johansson Bygg i ett partneringsprojekt med Dals Eds kommun,  en ny förskola - FÅGELVÄGENS FÖRSKOLA.

Förskolan planeras att rymma ca 100 barn i förskoleåldern 1-5 år. Här kommer pedagogisk omsorg med familjedaghemmen även att integreras. Förskolan beräknas vara klar för inflyttning  våren 2018.


Slide 1170x500 fagelvagens forskola

SJB har levererat väggblock till första KFC (Kentucky Fride Chicken) restaurangen i Malmö och kommer att leverera till den andra restaurangen i Karlstad inom kort. Beställare är RO gruppen i Borås.

Boka maskiner som skylift, minigrävare, jordborr m.m. hos oss. Läs mer >>
Kontakta Magnus för information och bokning - tel 0534- 199 66

SJB ärades av ett besök av Landshövding Lars Bäckström.

landshovding