fb icon 325x325   LinkedIn

sven johansson 600x318 px

 

Verkstads/Fordonstekniker till Maskinuthyrningen på Sven Johansson Bygg AB

Vi söker en medarbetare till vår Maskinuthyrning med ansvar för Verkstad och Fordon.

I din roll som Verkstads/Fordonstekniker kommer du att ansvara för företagets motorpark samt utföra service, reparation och underhåll på företagets maskiner och redskap. Du kommer också att utföra arbeten med t.ex hjullastare och annan utrustning. Arbetet innebär även kundkontakter i vår maskinuthyrning.
Du ansvarar för bokning av besiktningar på maskiner, fordon och utrustning, samt all dokumentation i samband med detta.


Vi tror att Du som söker har en verkstadsutbildning och några års erfarenhet av liknande arbete. Vidare har du goda kunskaper om hydraulik, maskin-el samt har god datavana. Hjullastarkort, truckkort, B-körkort är ett krav.

Godkänd utbildning i Ställningsbyggnation, BE och/eller C-körkort samt vana att hantera datasystem för hyreshantering är en merit.

Du är ordningsam och van att hantera kravdokumentation för utrustning och maskiner, samt att arbeta miljömedvetet med inköp och hantering av kemikalier såsom säkerhetsdatablad etc.
Du är van att arbeta självständigt och är en engagerad lagarbetare med stort kundfokus.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Tjänsten är Dagtid med placering i Ed.

Skriftlig ansökan med CV skickas på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökan senast 2019-05-17

 

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 125 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Till vår maskinuthyrning söker vi nu dig som är Fordon/Verkstadstekniker och vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling. För mer information om SJB: www.sjb-bygg.se 

r4 2

Vi har ny postadress til vårt kontor i Dals Ed.
Adressen är densamma som vår besöksadress.

Industrigatan 9
668 32 ED 

Iphone back 


Har du fått en sådan här men inte vet vad det är?
Då ska vi ge dig svaret här. Det är något mycket enkelt som du förhoppningsvis kan få användning av i din vardag eller kanske när du ska surfa in på SJB's hemsida för att läsa om allt som vi kan hjälpa dig med.

Fäst den på baksidan av din mobiltelefon med hjälp av klistret på de två vingarna. Tryck ihop mitten utav detaljen så att den drar ihop sig så har du fått ett enkelt mobilställ som du alltid har med dig - praktiskt  eller hur?

Kanske finns det något mer som vi kan hjälpa dig med när du ändå är här. Surfa gärna runt på vår hemsida för att se vad vi kan erbjuda just dig.

Iphone 4  Iphone 3  Iphone

Telefonstativ

Kom och besök oss på evenemanget ”Dalsland kommer på besök” Junibacken, Stockholm 20 januari.

Läs mer:

 

Bild för Youtube filmer 


Är du intresserad av att jobba hos oss?

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Ulf Nilsson, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jonas Paulsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 60, mobil: 076 - 837 37 04, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: //www.sjb-bygg.se/Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: rgb(0, 111, 185); text-decoration: none; font-family: Roboto, sans-serif; font-weight: 300;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Joachim Lindrot,Tel: 0534-199 53, mobil: 070-545 10 00 e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Överlämnad gåva till Hagaskoloan

Fredagen den 10 november så var delar av SJB s starka entreprenadgäng på ett annorlunda uppdrag, de var utmanade avHagaskolans mellan-, och högstadieelever.
Anledningen var att vi på SJB skänkt ett inomhus och ett utomhuspingisbordtill skolan som inflyttningspresenter. Med sig hade de även förstärkning från ekonomisidan i form av Ulf - SJB s egen JO-Waldner. Arrangemanget var lyckat och uppskattat och vi önskar Hagaskolan lycka till i de nya lokalerna. 

Jobbannonsbild1170x628

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 100 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän och södra Värmland. Vi tillverkar också prefabstommar och byggkomponenter i trä till olika projekt i hela Norden. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi kontinuerligt efter medarebetare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Spontanansökan

Vi är alltid i behov av kompetenta medarbetare så kontakta oss gärna med en spontanansökan.
Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal. SJB präglas av en öppen kultur där lagarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Ulf Nilsson, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jonas Paulsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 60, mobil: 076 - 837 37 04, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Joachim Lindrot,Tel: 0534-199 53, mobil: 070-545 10 00 e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sven Johansson Bygg AB är generalentreprenör för ombygganden av Dals Eds kommuns äldreboenden - Hagalid och Edsgärdet - tillsammans skapar vi förutsättningar för GEMENSKAP - DELAKTIGHET - TRIVSEL

Färdigställt  2020

Artikelbild Hagalid

Generstionsväxling

SJB var representerade på seminariet ”Generationsväxling Dalsland” och vi pratade om vår resa och erfarenheter från SJB s generationsväxling 2007 som var den andra sedan 1966 när det startade. Det är viktigt att företagen i Dalsland får leva vidare så... Generationsväxla.