fb icon 325x325   LinkedIn

Kom och besök oss på evenemanget ”Dalsland kommer på besök” Junibacken, Stockholm 20 januari.

Läs mer:

 

Bild för Youtube filmer 


Är du intresserad av att jobba hos oss?

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Ulf Nilsson, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jonas Paulsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 60, mobil: 076 - 837 37 04, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: //www.sjb-bygg.se/Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: rgb(0, 111, 185); text-decoration: none; font-family: Roboto, sans-serif; font-weight: 300;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Joachim Lindrot,Tel: 0534-199 53, mobil: 070-545 10 00 e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

PLatsannons produktionschef 20181031 web

Produktionschef Prefab till Sven Johansson Bygg AB


Till vårt affärsområde Prefab I Ed söker vi nu engagerad Produktionschef som tillsammans med 20 medarbetare kan ta affärsområdet in i nästa utvecklingsfas med målet ”Sveriges bästa Lean-byggare inom Prefab”. Som Produktionschef ansvarar du för att planera, leda och styra vår verksamhet i enlighet med våra värderingar Engagemang, Kundfokus och Lagarbete.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

– leda och planera produktionen mot uppsatta mål

– leda, motivera och utveckla personal

– leda produktionsmöten och den dagliga styrningen

– delta i offertarbeten och efterkalkylering


Kvalifikationer

Vi söker dig som har/är:

– ingenjörsexamen inom maskinteknik, byggteknik, produktion, industriell ekonomi eller motsvarande.

– har minst 5 års erfarenhet i rollen som produktionschef eller motsvarande

– goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalledning

– erfarenhet av beredning och produktionsplanering

– kunskap och erfarenhet av att arbeta med Lean Produktion

– kompetens och erfarenhet av kvalitets- och miljöledningssystem ISO 9001 och 14001

– goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift,

– hög IT-mognad med goda kunskaper i Microsoft Office-paketet och planering i affärssystem

– förändringsbenägen med ett positivt förhållningssätt

Vid frågor, kontaktat VD Joachim Lindroth, 070-545 10 00 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriftlig ansökan med CV skickas på e-post till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi vill ha din ansökan senast 19 november

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 125 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi nu en Produktionschef till Prefab som bidrar till vår fortsatta utveckling.
För mer information om SJB: www.sjb-bygg.se 

Platsannons Projektledare Prefab 20181106LI

Vi söker en projektledare till vår Prefabavdelning där vi tillverkar väggelement i trä.


I rollen som projektledare arbetar du självständigt och ansvarar för dina projekt från projektering till slutbesiktning. Du rapporterar löpande projektstatus beträffande tider, ekonomi, ev. avvikelser till vår projektgrupp. Arbetsuppgifterna består, utöver projektledning, även av kontakter med kund, konstruktörer, arkitekter samt materialleverantörer och underentreprenörer. Du ansvarar för kontraktsgenomgång med produktion och montageledning.

Vi tror att Du är en byggnadsingenjör som har några års erfarenhet från byggbranschen med intresse av att fortsätta utvecklas inom projektledning.
Som person är du driven med en ödmjuk attityd. Du är socialt utåtriktad och kan skapa förtroende.
Vi lägger stor vikt vid att du håller tidsramar och kan genomföra projekten effektivt. Du har datavana och god känsla för administrativa arbetsuppgifter.
Tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren eller motsvarande programvara samt kunskaper om Lean-filosofin ser vi som fördelar.


Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter, duktiga medarbetare och en bra arbetsmiljö. Tjänstgöringsort är Dals-Ed.

Kontakta vår fabrikschef David Hesselroth, på telefon 0709-763745 för mer information.

Vid frågor, kontaktat VD Joachim Lindroth, 070-545 10 00 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Skriftlig ansökan med CV skickas på e-post till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Löpande rekrytering

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 125 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi nu en Projektledare till Prefab som bidrar till vår fortsatta utveckling.
För mer information om SJB: www.sjb-bygg.se 

Överlämnad gåva till Hagaskoloan

Fredagen den 10 november så var delar av SJB s starka entreprenadgäng på ett annorlunda uppdrag, de var utmanade avHagaskolans mellan-, och högstadieelever.
Anledningen var att vi på SJB skänkt ett inomhus och ett utomhuspingisbordtill skolan som inflyttningspresenter. Med sig hade de även förstärkning från ekonomisidan i form av Ulf - SJB s egen JO-Waldner. Arrangemanget var lyckat och uppskattat och vi önskar Hagaskolan lycka till i de nya lokalerna. 

Jobbannonsbild1170x628

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 100 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän och södra Värmland. Vi tillverkar också prefabstommar och byggkomponenter i trä till olika projekt i hela Norden. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi kontinuerligt efter medarebetare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Spontanansökan

Vi är alltid i behov av kompetenta medarbetare så kontakta oss gärna med en spontanansökan.
Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal. SJB präglas av en öppen kultur där lagarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Ulf Nilsson, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jonas Paulsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 60, mobil: 076 - 837 37 04, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Joachim Lindrot,Tel: 0534-199 53, mobil: 070-545 10 00 e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sven Johansson Bygg AB är generalentreprenör för ombygganden av Dals Eds kommuns äldreboenden - Hagalid och Edsgärdet - tillsammans skapar vi förutsättningar för GEMENSKAP - DELAKTIGHET - TRIVSEL

Färdigställt  2020

Artikelbild Hagalid

Generstionsväxling

SJB var representerade på seminariet ”Generationsväxling Dalsland” och vi pratade om vår resa och erfarenheter från SJB s generationsväxling 2007 som var den andra sedan 1966 när det startade. Det är viktigt att företagen i Dalsland får leva vidare så... Generationsväxla.