fb icon 325x325   LinkedIn

SJB – Sven Johansson Bygg AB startade 1966 och drivs idag i tredje generationen. Företaget har idag ca 65 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. Vi arbetar inom tre verksamhetsområden.

1. Traditionell byggverksamhet
Med affärsområdena Entreprenad - Byggservice - Försäkringsskador.
Vår verksamhet består av traditionella byggentreprenader, samverkansprojekt, byggservice som större bostadsprojekt till kontors- och industribyggnader, försäkringsskador, underhåll åt industrier och ROT-arbeten.
De flesta entreprenad och byggserviceuppdragen utför vi i Dalsland, norra Bohuslän och södra Värmland. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, offentlig sektor, försäkringsbolag, företag och privatpersoner.

2. Industriellt byggande
SJB Prefab tillverkar prefabstommar och byggkomponenter i trä. Vi levererar kundanpassade lösningar främst till andra byggföretag, fastighetsbolag och fastighetsexploatörer i hela Norden.

3. Maskinuthyrning
I vår maskinuthyrning erbjuder vi ett brett utbud av maskiner och utrustning för företag och privatpersoner, vi bistår även våra kunder med tjänster såsom expempelvis betonghåltagning och maskiner med förare.

Med vår långa erfarenhet har vi kunskapen och organisationen att erbjuda pålitliga helhetslösningar med rätt kvalitet efter kundens önskemål. 

Våra medarbetare är vår styrka med ett brett yrkeskunnande inom flera områden. På SJB förenas ny byggteknik med gedigen hantverkstradition.

Hos oss finns de styrkor som ett större företag har och de positiva egenskaper ett mindre lokalt bolag besitter. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och ständigt hitta lösningar som är ekonomiskt och tekniskt fördelaktiga för våra kunder.

annika peter

omoss2

          AAA AB CMYK 2018  

 

Poveldip 500
Svart text Kvadrat Medlem2
id06 logo